Byggföretag, hantverkare och snickare i Funäsdalen

Byggföretag i Funäsdalen

I staden Funäsdalen finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Funäsdalen som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Funäsdalen.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Funäsdalen som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Funäsdalen.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Funäsdalen nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Funäsdalen

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Funäsdalen som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Näséns Byggnads AB
Rörosv. 80
840 95 FUNÄSDALEN


Tommys Bygg O Fastighets Service Messlingen
Messlingen 505
840 95 FUNÄSDALEN


El & Styr Funäsdalen / Vemdalen
Åkerv. 16
840 95 FUNÄSDALEN


Norbergs Byggtjänst HB
Åkerv. 6
840 95 FUNÄSDALEN


Agaton I Funäsdalen AB
Rörosv. 5
840 95 FUNÄSDALEN


Eias Byggteknik AB
Tullv. 11
840 95 FUNÄSDALEN


Härjedalens Rot & Fastighetsservice AB
Funbergsvägen 23
840 95 FUNÄSDALEN


BEF Kristoffer Näs AB
Rörosv. 66
840 95 FUNÄSDALEN


Ultio AB
Erik Fundins v. 5
840 95 FUNÄSDALEN


Guide till orten Funäsdalen

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Funäsdalen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Funäsdalen varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Funäsdalen och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Funäsdalen.

Här hittar du mer information om staden Funäsdalen.

Hittar du inget byggföretag i Funäsdalen som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.