Byggföretag, hantverkare och snickare i Duved

Byggföretag i Duved

I staden Duved finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 14 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Duved som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Duved.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Duved som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Duved.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Duved nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Duved

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Duved som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Lasse Byggare i Duved AB
Björkstigen 7
830 15 DUVED


Åre Fjällturer
Klocka gård
Duved


Revedo Entreprenad I Duved AB
Forsa 116
830 15 DUVED


Duved Support
Forsakullen 5
830 15 DUVED


Åre Hamrebacken Fastigheter AB
Katrinelundsv. 9
830 15 DUVED


Asera - Data och Media
Mullfjällsg. 8
830 15 DUVED


Duveds Byggtjänst
Forsa 141
830 15 DUVED


3P Bygg&Inredning
Rullån 323
830 15 DUVED


Lasses Byggtjänst
Ånn Byv. 35
830 15 DUVED


Hm Byggservice
Ånn Solhemsv. 5
830 15 DUVED


B.B.C (Bengt Building Contractor)
Handöl 470
830 15 DUVED


Bygg & Äventyr Jämtland
Snickarv. 9
830 15 DUVED


Bergsresor Rock & Ice, AB
Leråv. 10
830 15 DUVED


Åre Snickarn AB
Häggsjön 933
830 15 DUVED


Guide till orten Duved

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Duved

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Duved varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Duved och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Duved.

Här hittar du mer information om staden Duved.

Hittar du inget byggföretag i Duved som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.