Byggföretag, hantverkare och snickare i Torup

Byggföretag i Torup

I staden Torup finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 7 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Torup som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Halland, förslagsvis som ligger i närheten av Torup.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Torup som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Torup.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Torup nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Torup

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Torup som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Kenneths Bygg AB
Bosgårdsv. 30
314 41 TORUP


Brandts Såg- & Betongborrning AB
Saxebol 103
314 96 TORUP


T.Hus
S. Kindhult 28
314 97 Torup


Brännögårds Fastighetsservice
Brännöv. 15
314 97 Torup


Snickare Hans
Lindv. 13
314 41 TORUP


Eliasson, Byggnads AB Mats
Böjeryd
314 97 Torup


Flexkom AB
072 - 047 29 90Guide till orten Torup

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånarantal: 1183, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Torup

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Torup varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Torup och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Torup.

Här hittar du mer information om staden Torup.

Hittar du inget byggföretag i Torup som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Halland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.