Byggföretag, hantverkare och snickare i Laholm

Byggföretag i Laholm

I staden Laholm finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 4 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Laholm som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Halland, förslagsvis som ligger i närheten av Laholm.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Laholm som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Laholm.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Laholm nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Laholm

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Laholm som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Pms Fastigheter i Mellby AB
Byv. 15
312 95 LAHOLM


Kövlinge Bygg AB
Hovsv. 17
312 94 Laholm


Snickarn, Thomas Svensson Laholm AB
Parkv. 1
312 31 LAHOLM


Pergus Bygg AB
Hovsv. 4
312 94 Laholm


Guide till orten Laholm

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Laholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Laholm varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Laholm och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Laholm.

Här hittar du mer information om staden Laholm.

Hittar du inget byggföretag i Laholm som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Halland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.