Byggföretag, hantverkare och snickare i Kungsbacka

Byggföretag i Kungsbacka

I staden Kungsbacka finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kungsbacka som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Halland, förslagsvis som ligger i närheten av Kungsbacka.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kungsbacka som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kungsbacka.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kungsbacka nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kungsbacka

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kungsbacka som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


TM Bygg & Riv AB
Göteborgsv. 587 A
434 96 Kungsbacka


HB Bygg AB
Magasinsg. 4
434 37 KUNGSBACKA


Anders och Magnus Bygg AB
Gymnasieg. 36
434 50 Kungsbacka


Dennis Byggtjänst
Lars Runebergs g. 76
434 42 KUNGSBACKA


Larsens Försäljning och Entreprenad AB
Verkstadsg. 12
434 42 KUNGSBACKA


Guide till orten Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kungsbacka

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kungsbacka varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kungsbacka och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kungsbacka.

Här hittar du mer information om staden Kungsbacka.

Hittar du inget byggföretag i Kungsbacka som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Halland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.