Byggföretag, hantverkare och snickare i Halmstad

Byggföretag i Halmstad

I staden Halmstad finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Halmstad som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Halland, förslagsvis som ligger i närheten av Halmstad.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Halmstad som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Halmstad.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Halmstad nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Halmstad

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Halmstad som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


NOAB hus
Ryttarev. 18 B
302 62 HALMSTAD


BYGGAB - Halmstad Bygg & Fastighetsservice AB
Svetsareg. 3
302 50 Halmstad


Fastbygg
Laholmsv. 50 C
302 67 Halmstad


Riksbyggen
Karl XI:s v. 61
302 96 Halmstad


Norryds Fastighetsentreprenad AB
Jesper Digsmedsg. 18
302 34 Halmstad


Byggtjänst Anders Carlsson
Hagtornsv. 29
302 56 Halmstad


Halmstadsnickarservice Snöstorp AB
Ljungbyv. 120
302 56 Halmstad


Gustavsfälts Bygg
Rundan 19
302 53 HALMSTAD


Altbergs Bygg AB
Grönadalsv. 37
302 72 Halmstad


Bygg- & Portservice
Brogårdsv. 27
305 93 Halmstad


Sydskiffer AB
Seldonsv. 5
302 62 HALMSTAD


Holms Entreprenad i Halland AB
Karlsrov. 64
302 41 Halmstad


Guide till orten Halmstad

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Halmstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Halmstad varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Halmstad och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Halmstad.

Här hittar du mer information om staden Halmstad.

Hittar du inget byggföretag i Halmstad som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Halland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.