Byggföretag, hantverkare och snickare i Falkenberg

Byggföretag i Falkenberg

I staden Falkenberg finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Falkenberg som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Halland, förslagsvis som ligger i närheten av Falkenberg.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Falkenberg som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Falkenberg.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Falkenberg nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Falkenberg

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Falkenberg som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Vinbergs Golfklubb
Sannagård
311 95 Falkenberg


Folkareds Bygg, AB
Rönnåsv. 3
311 95 Falkenberg


Peterson & Hansson Byggnads AB
Badhusv. 53
311 32 FALKENBERG


Arvidstorps Bygg AB
Bräckev. 5
311 34 FALKENBERG


Strand haga Bygg
Nejlikev. 8
311 33 Falkenberg


Lundby Entreprenad AB
Tångv. 4
311 32 FALKENBERG


Guide till orten Falkenberg

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Falkenberg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Falkenberg varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Falkenberg och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Falkenberg.

Här hittar du mer information om staden Falkenberg.

Hittar du inget byggföretag i Falkenberg som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Halland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.