Byggföretag, hantverkare och snickare i Bua

Byggföretag i Bua

I staden Bua finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bua som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Halland, förslagsvis som ligger i närheten av Bua.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bua som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bua.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bua nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bua

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bua som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


A Gunnarssons Bygg AB
Guttaredsv. 20
432 64 BUA


Gunnarssons Bygg, HB
Guttaredsv. 20
432 64 BUA


Jörgen Hanssons Bygg
Gråkullev. 5
432 64 BUA


C. Nilsson Mek och Entreprenad
Arakullev. 6 A
432 63 Bua


Celcius Mur & Skorstensteknik, AB
Bua Byg. 10
432 64 BUA


Guide till orten Bua

Bua är en tätort i Varbergs kommun i Hallands län och är beläget vid kusten cirka 20 km norr om centralorten Varberg. Bua är också en halvö och här börjar skärgården som fortsätter norrut.

Yta: 126,85 hektar
Invånarantal: 1746, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Bua

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bua varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bua och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bua.

Här hittar du mer information om staden Bua.

Hittar du inget byggföretag i Bua som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Halland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.