Byggföretag, hantverkare och snickare i Tingstäde

Byggföretag i Tingstäde

I staden Tingstäde finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Tingstäde som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Gotland, förslagsvis som ligger i närheten av Tingstäde.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Tingstäde som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Tingstäde.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Tingstäde nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Tingstäde

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Tingstäde som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Ungesmiss Bygg & Skorstensrenovering AB
Stenkyrka Ungesmiss 118
624 42 TINGSTÄDE


Blomérs Sågverks o. Bygg AB,
Stenkyrka Sorby 108
624 42 TINGSTÄDE


Smissänge Alltjänst
Martebo Smissänge 904
624 40 TINGSTÄDE


Ungesmiss Bygg & Skorstensrenovering AB
Stenkyrka Ungesmiss 118
624 42 TINGSTÄDE


Danne Pes Alltjänst
Stenkyrka Licknatte 317
624 42 TINGSTÄDE


Daniel Ahlin
Martebo Lunds 450
624 40 TINGSTÄDE


Lanthantverkarna På Gotland, AB
Stenkyrka Tune 443
624 42 TINGSTÄDE


Amanda Otterström
Stenkyrka Austergårds 416
624 42 TINGSTÄDE


Guide till orten Tingstäde

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Tingstäde

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Tingstäde varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Tingstäde och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Tingstäde.

Här hittar du mer information om staden Tingstäde.

Hittar du inget byggföretag i Tingstäde som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Gotland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.