Byggföretag, hantverkare och snickare i Stånga

Byggföretag i Stånga

I staden Stånga finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 7 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Stånga som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Gotland, förslagsvis som ligger i närheten av Stånga.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Stånga som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Stånga.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Stånga nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Stånga

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Stånga som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Stånga Bygg
Stånga Smissarve 331
623 60 Stånga


Byhens Bygg & Tjärstrykning AB
När Prästgården 156
623 48 Stånga


Lye Bygg AB
Lye Bosarve 505
623 61 STÅNGA


Jörgen Jakobsson Bygg, AB
Etelhem Tänglings 449
623 74 STÅNGA


När Bygg AB
När Hallute 167
623 48 Stånga


Martells VVS & Bygg AB
Burs Gajbjänne 232
623 49 STÅNGA


Bygg & Inredning Gotland, AB
Burs Allmunde 304
623 49 STÅNGA


Guide till orten Stånga

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånarantal: 317, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Stånga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Stånga varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Stånga och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Stånga.

Här hittar du mer information om staden Stånga.

Hittar du inget byggföretag i Stånga som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Gotland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.