Byggföretag, hantverkare och snickare i Slite

Byggföretag i Slite

I staden Slite finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 14 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Slite som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Gotland, förslagsvis som ligger i närheten av Slite.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Slite som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Slite.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Slite nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Slite

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Slite som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Hörsne Bygg AB
Vallstena Gudings 144
624 32 Slite


Othems Cement O Betong
Othem Kviende 212 A
624 46 SLITE


Lindkvist Gräv AB
Vallstena Hägvalds 143
624 32 Slite


Slite Mur & Snickeri AB
Othemsv. 4
624 49 Slite


Slite Mur & Snickeri AB
Othemsv. 4
624 49 Slite


Östberg Pavlova, Peter
Boge Västers 790
624 36 Slite


Östra Gotlands Schakt, AB
Lärbrov. 20
624 49 Slite


Gothem Hintzer Bygg & Snickeri
Gothem Hinser 352
624 30 Slite


GuteAllService
Othemsv. 31
624 49 Slite


M Olsson Service På Gotland
Boge Tjälder 103 A
624 36 Slite


GUTARNAS BYGGTJÄNST AB
Boge Mojner 838
624 36 Slite


Magnnuse Gård
Gothem Magnuse 278
624 30 Slite


Kobbens Bygg & Anl.
Boge Tjälder 103
624 36 Slite


J Bygg
Gothem Augustiv. 19
624 30 Slite


Guide till orten Slite

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Slite

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Slite varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Slite och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Slite.

Här hittar du mer information om staden Slite.

Hittar du inget byggföretag i Slite som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Gotland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.