Byggföretag, hantverkare och snickare i Bollnäs

Byggföretag i Bollnäs

I staden Bollnäs finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bollnäs som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Gävleborg, förslagsvis som ligger i närheten av Bollnäs.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bollnäs som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bollnäs.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bollnäs nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bollnäs

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bollnäs som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Ängabyggen AB
N. Kilaforsv. 81
821 30 BOLLNÄS


Johansson & Karlsson Byggnads AB
Anneforsv. 31
821 41 BOLLNÄS


Bollnäs Byggservice AB
Laviken 2317
821 95 Bollnäs


M Krantz bygg
S. Kilaforsv. 115
821 41 BOLLNÄS


NCC Construction
Renslyckan 12
821 50 BOLLNÄS


Tomas Asp Bygg o Svets
Klockarv. 30
821 40 Bollnäs


Baldens Bygg AB
V. Stationsg. 10 D
821 43 BOLLNÄS


Freluga Skogsprodukter
Freluga Byv. 4517
821 93 Bollnäs


Lentom Fastigheter AB
Hallonv. 3
821 35 Bollnäs


Hjalmarsson Byggservice AB
Roosesv. 10
821 51 Bollnäs


Bygg Montage i Bollnäs AB
Hedåsv. 7
821 30 BOLLNÄS


Bollnäs Linjetjänst AB
Myrgränd 1
821 30 BOLLNÄS


Guide till orten Bollnäs

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Bollnäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bollnäs varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bollnäs och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bollnäs.

Här hittar du mer information om staden Bollnäs.

Hittar du inget byggföretag i Bollnäs som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Gävleborg.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.