Byggföretag, hantverkare och snickare i Åshammar

Byggföretag i Åshammar

I staden Åshammar finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 2 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Åshammar som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Gävleborg, förslagsvis som ligger i närheten av Åshammar.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Åshammar som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Åshammar.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Åshammar nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Åshammar

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Åshammar som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


J.Landströms Bygg & Måleri AB
Svärdsjöv. 344
812 94 ÅSHAMMAR


RME Byggservice
Urforsv. 14 B
812 51 åshammar


Guide till orten Åshammar

Åshammar är en tätort i Sandvikens kommun. Genom tätorten rinner Borrsjöån vilken mynnar i Storsjön, Gästrikland. Ortens skola, Alsjöskolan, är en F-6 skola med ca. 100 elever.

Yta: 170,50 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Åshammar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Åshammar varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Åshammar och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Åshammar.

Här hittar du mer information om staden Åshammar.

Hittar du inget byggföretag i Åshammar som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Gävleborg.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.