Byggföretag, hantverkare och snickare i Smedjebacken

Byggföretag i Smedjebacken

I staden Smedjebacken finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Smedjebacken som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Dalarna, förslagsvis som ligger i närheten av Smedjebacken.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Smedjebacken som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Smedjebacken.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Smedjebacken nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Smedjebacken

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Smedjebacken som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bröderna Svensson Byggnads AB
Bang.
777 34 Smedjebacken


Byggbolaget I Bergslagen AB
Sparrmans v. 2
777 50 Smedjebacken


Bygg & Fastighets Service Ludvika
Källängsv. 51
777 91 SMEDJEBACKEN


Smedjebackens VVS O Villa Service
Nya Ågatan 7
777 32 Smedjebacken


Bärkebygdens Bygg & Måleri
Flatenbergsv. 36
777 91 SMEDJEBACKEN


Bernt Perssons Bygg O Timmerhus
Dalag. 12
777 31 SMEDJEBACKEN


Erik Blomquist Trädgårds och Anläggningstjänst
Gruvlavev. 3
777 91 SMEDJEBACKEN


Multi Bygg
Filipstad
Smedjebacken


Eriksunds Takservice I Mälardalen AB
Vasatorget 1 A
777 31 SMEDJEBACKEN


Guide till orten Smedjebacken

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Priser för byggföretag och hantverkare Smedjebacken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Smedjebacken varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Smedjebacken och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Smedjebacken.

Här hittar du mer information om staden Smedjebacken.

Hittar du inget byggföretag i Smedjebacken som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Dalarna.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.