Byggföretag, hantverkare och snickare i Falun

Byggföretag i Falun

I staden Falun finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Falun som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Dalarna, förslagsvis som ligger i närheten av Falun.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Falun som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Falun.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Falun nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Falun

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Falun som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


DB Bygg AB
Tunnbindarev. 2
791 61 Falun


Byggmästarn
Vallav. 16
791 42 FALUN


ByggTjänst i Falun AB
Matsarvsv. 9
791 23 Falun


Platt & Bygg Specialisten I Dalarna AB
Staberg 74
791 96 Falun


Byggarna i Falun Mikael Lusth AB
Stureg. 6
791 51 FALUN


Falu Timmerprodukter
Haminav. 10
791 41 Falun


Peab
Västermalmsv. 11
791 77 FALUN


Grytnäs Projekt AB
Krontallsv. 2
791 55 FALUN


Rot Bygg AB
Nybrog. 22
791 70 Falun


Falu Tätningsteknik AB
Granatstigen 49
791 56 Falun


Källvikens Entreprenad
Linnév. 39
791 32 Falun


Byggab
Vallav. 14
791 42 FALUN


Guide till orten Falun

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Priser för byggföretag och hantverkare Falun

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Falun varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Falun och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Falun.

Här hittar du mer information om staden Falun.

Hittar du inget byggföretag i Falun som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Dalarna.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.