Byggföretag, hantverkare och snickare i Dala-Husby

Byggföretag i Dala-Husby

I staden Dala-Husby finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 3 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Dala-Husby som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Dalarna, förslagsvis som ligger i närheten av Dala-Husby.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Dala-Husby som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Dala-Husby.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Dala-Husby nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Dala-Husby

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Dala-Husby som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Roland Prins AB
Koberga 166
776 96 DALA-HUSBY


Sten Nilsson Byggtjänst AB
Hanåker 133
776 97 Dala


Oves Byggtjänst
Vikarbyn 227
776 97 Dala


Guide till orten Dala-Husby

Husby (även Dala-Husby) är en tätort i Hedemora kommun och kyrkbyn i Husby socken som är en av Dalarnas äldsta bondebygder. Tätorten Husby omfattar bland annat Övernora, Salmakarbo, Ytternora, Smedby, Koberga, Djusa, Berga, Källsbyn och Lundbo. Smedby är ortskärnan och det är där kyrkan ligger.

Yta: 70,36 hektar
Invånarantal: 256, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Dala-Husby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Dala-Husby varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Dala-Husby och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Dala-Husby.

Här hittar du mer information om staden Dala-Husby.

Hittar du inget byggföretag i Dala-Husby som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Dalarna.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.