Byggföretag, hantverkare och snickare i Äppelbo

Byggföretag i Äppelbo

I staden Äppelbo finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Äppelbo som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Dalarna, förslagsvis som ligger i närheten av Äppelbo.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Äppelbo som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Äppelbo.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Äppelbo nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Äppelbo

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Äppelbo som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Äppelbo Bygg AB
Ö. Born 108
780 54 ÄPPELBO


Äppelbo Skog & Mark AB
Stensbo 16
780 54 ÄPPELBO


Dahlman, Alf Inge
Vidbäcken 3
780 54 ÄPPELBO


Byggare Dan Ahlin
Villav. 9
780 54 ÄPPELBO


Vansbro Montage & Fastighets AB
Näset 85
780 54 ÄPPELBO


Patrik Theander Bygg och Inredning
Ovanheden 82
780 54 ÄPPELBO


Guide till orten Äppelbo

Äppelbo är en tätort i Vansbro kommun och kyrkbyn i Äppelbo socken, belägen omkring 15 kilometer väster om Vansbro. Orten ligger vid E16, riksväg 66. Äppelbo ligger på norra sidan av Västerdalälven och vid dess tillflöde, ån Noret.

Yta: 103,22 hektar
Invånarantal: 258, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Äppelbo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Äppelbo varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Äppelbo och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Äppelbo.

Här hittar du mer information om staden Äppelbo.

Hittar du inget byggföretag i Äppelbo som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Dalarna.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.