Byggföretag, hantverkare och snickare i Karlshamn

Byggföretag i Karlshamn

I staden Karlshamn finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Karlshamn som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Blekinge, förslagsvis som ligger i närheten av Karlshamn.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Karlshamn som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Karlshamn.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Karlshamn nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Karlshamn

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Karlshamn som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Byggson, AB
Espingehamnsv. 32
374 31 KARLSHAMN


RM Bygg AB
Vekerumsv. 254
374 93 KARLSHAMN


Lians Byggservice
Fridhemsg. 35
374 41 Karlshamn


Peab
Tubba Torg 5
374 32 Karlshamn


PM HUS & BYGG AB
Drottningg. 100
374 38 Karlshamn


Blekinge Bygg AB
Jannebergsv. 10 A
374 32 Karlshamn


Guide till orten Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Karlshamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Karlshamn varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Karlshamn och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Karlshamn.

Här hittar du mer information om staden Karlshamn.

Hittar du inget byggföretag i Karlshamn som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Blekinge.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.