Byggföretag, hantverkare och snickare i Kallinge

Byggföretag i Kallinge

I staden Kallinge finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 16 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kallinge som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Blekinge, förslagsvis som ligger i närheten av Kallinge.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kallinge som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kallinge.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kallinge nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kallinge

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kallinge som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Blekinge Bygg & Trädgård
Idegransv. 26
372 53 KALLINGE


BRA
Västerv. 5
372 52 Kallinge


Olssons Transporter AB
Fabriksv. 3
372 52 Kallinge


Tobbes Svets & Montage AB
Bokönv. 11
372 92 Kallinge


Bardestens Brunnsborrning AB
Eringsbodav. 69
372 92 Kallinge


Anvani Blästring och Lakering AB
Järnbruksv. 3
372 52 Kallinge


Riksmäklaren
Bokönv. 18
372 92 Kallinge


Boss Mek
Bredåkrav. 11
372 50 Kallinge


Ronneby Städ- & Alltjänst
Forsv. 8
372 53 KALLINGE


Lövströms Kran & Transport AB
Kaptensv. 24
372 50 Kallinge


E S Mur, Bygg & Kakelugnsmakeri
Hyndekullav. 58 A
372 51 KALLINGE


Tsm Tobbes Svets O Montage
Bokönv. 11
372 92 Kallinge


Energibo Svenska AB
Fabriksv. 2
372 52 Kallinge


Bhf-Byggservice
Enebacksv. 4
372 51 KALLINGE


K1 Bygg AB
Blåklintsv. 6
372 52 Kallinge


John Svensson Byggnadsfirma AB
Gråalsv. 21
372 53 KALLINGE


Guide till orten Kallinge

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kallinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kallinge varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kallinge och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kallinge.

Här hittar du mer information om staden Kallinge.

Hittar du inget byggföretag i Kallinge som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Blekinge.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.